Šport > Nogomet
28 ogledov

Slovenec bo igral z Eto'ojem in Ronaldinhom

Saša Fornezzi EPA
Samuel Eto'o je že podpisal pogodbo, Ronaldinho prihaja, klub slovenskega vratarja Saša Fornezzija pa bi lahko okrepila še David Villa in Ibrahim Afellay

Novi turški prvoligaš Antalyaspor je pravi hit letošnjega poletja, ko gre za prestope igralcev. Napadalec Samuel Eto'o je že podpisal, nekdaj najboljši igralec na svetu Ronaldinho je potrdil, da prihaja v Turčijo, kmalu pa bi se jima lahko pridružila še dva nekdanja člana Barcelone

Velika želja vodilnih iz turške prestolnice je namreč napadalec David Villa, ki je v zadnjem letu igral za Melbourne City oziroma New York City. Poleg Ville bi se lahko k "škorpijonom" preselil še njegov nekdanji soigralec pri katalonskem velikanu Ibrahim Afellay, ki se mu je pri španskih prvakih po številnih posojah, nazadnje pri Olympiakosu, pogodba iztekla.

Klub nekdanjega člana Dravograda, Krškega in Celja Saša Fornezzija ima velike ambicije ob povratku v prvo ligo, kjer želi na novem stadionu za 33.000 gledalcev očitno zgraditi tudi spoštovanja vredno ekipo z bogatimi mednarodnimi izkušnjami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.