Magazin > Lepota & telo
95 ogledov

Slovenec med 20 najboljšimi frizerji na svetu

Stevo Pavlovič
1/4
Osebni arhiv
V londonskem Royal Albert Hallu se je že četrtič predstavil Stevo Pavlovič, ki so ga povabili kot enega izmed 20 vrhunskih svetovnih imen iz frizerskega sveta.

Stevo Pavlovič se je predstavila na že 32. Alternative Hair Showu v Londonu, katerega osnovni namen je zbiranje sredstev za otroke, obolele za levkemijo. Predstavil se je s petimi ženskimi modeli. Frizure so predstavljale visoko modo striženja in barvanja las. Striženja so bila zelo natačna, med barvnimi niansami pa so dominirali pastelni toni.

Z nastopom je navdušil strokovno publiko v dvorani. Stevo se že nekaj let giblje v samem vrhu svetovne frizerske scene, ter nenehno prejema priznanja za svoje kreacije iz strani vodilnih svetovnih frizerskih imen.

Poleg Steva so nastopili še vodilni svetovni frizerji iz hiš Sassoon, Toni & Guy, Sanrizz, Mahogani, Saco iz Velike Britanije, Dimitry Vinokurov iz Rusije, Robert Cromeans in Angus Young iz ZDA, ''E'' salon iz Avstralije, Koshuke visual network z Japonske ....

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.