Magazin > VIP
48 ogledov

Slovenec o zvezi s Kimino mamo

Kris Jenner Kim Kardashian FameFlynet
Hollywoodski Slovenec Ben Flajnik pravi, da sta z mamo slavne Kim Kardashian, Kris Jenner, le zelo zelo dobra prijatelja.

Kris Jenner, Ben Flajnik | Avtor: Instagram Instagram
Ben Flajnik, Američan slovenskih korenin, ki je sodeloval v ameriški različici oddaje sanjski moški, zanika zvezo z najslavnejšo mamo na svetu Kris Jenner, sicer mamo Kim Kardashian. Potem ko se je Kris pred kratkim razšla z možem Brucom Jennerjem, so se pojavile govorice, da je naklonjena 27 let mlajšemu vinarju, saj so jo večkrat opazili v njegovi družbi, a Ben na to odgovarja: "Kris je moja zelo zelo draga prijateljica. Nisva par, pač pa skupaj sodelujeva pri številnih projektih, zato sva bila v zadnjem času pogosto opažena skupaj."

V sredo so domnevni parček znova zasačili skupaj, in sicer sta se v Kimini družbi udeležila koncerta Kanyeja Westa. Hollywoodski Slovenec je še povedal, da sta se s Kris spoznala v njeni pogovorni oddaji, kjer sta se začela pogovarjati tudi o sodelovanju. "Navdušen sem nad njeno gostoljubnostjo in dobroto. Da bi se v primeru sodelovanja počutil udobno, me je predstavila tudi svoji družini, ki je čudovita," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.