Magazin
81 ogledov

Odneslo me je v deželo užitka in naslade

seks Shutterstock
Ko smo še četrtič neuspešno skušali posneti zadnji prizor, smo se dogovorili za daljši premor. Naporno snemanje filma je bilo pri koncu, zato je bilo v zraku precej nervoze.

S soigralcem Matijo sva šla po svoje in se zatekla na hrib. Ker smo snemali v naravi, je bilo dokaj lahko najti mesto za sprostitev. Z Matijo sva v filmu odigrala nekaj ljubezenskih prizorov in ob vsakem me je po telesu spreletela neka nenavadna mrzlica. Verjetno zato, ker mi je bil Matija všeč. Hitro bi lahko igro pred kamero zamenjala za resnično življenje. "Še malo, pa bo konec. Komaj čakaš?" je vprašal. "Po eni strani." Nasmehnil se mi je in zdelo se je, da ve, kaj sem mislila s tem. Ker sva morala v zadnjem prizoru odigrati še eno ljubezensko sceno, se mu je očitno zdelo duhovito predlagati nekaj vaje.

Kar naenkrat sva se objeta znašla v travi in znova sem lahko občudovala njegove lepe oči, ki so bile vse večje in večje. Potem je nastopila tema in tisto znano drhtenje po celem telesu. Njegove dlani so me povsem preplavile, ustnice pa so se spojile v neskončen poljub. Odpenjal mi je srajco. Počasi, gumb za gumbom. Potem je z občudovanjem zrl v moje prsi, ki so se divje dvigovale in spuščale. Le stežka sem lovila sapo, pa čeprav je bil zrak opojno dišeč in čist. Poljubil me je na kožo in pri tem med dlani ujel moji jedri dojki. Stisnil ju je skupaj in nato pričel poljubljati še njiju. Mešalo se mi je od pohote in želela sem si, da bi se čim prej rešila oblačil, ki so nama stala na poti. Z desnico sem iskala njegovega korenjaka in ga kmalu tudi našla. Nekako mi je uspelo z eno roko odpeti nekaj gumbov na njegovih hlačah, potem pa sem svoje dolge prste zarinila vanje. Oklenila sem se dolgina, ki se je pospešeno spravljal pokonci in se nastavila tako, da je on s svojo roko z lahkoto segel pod moje kratko krilo. Božal me je po razkritem stegnu, odmaknil pogled in me nekaj trenutkov opazoval. "Tako lepa si." "Ne trapaj," sem rekla in ga potegnila nazaj nase.

Ni mi bilo do romantike. Tisti hip je bila ta že za menoj in vse, kar sem si še želela, je bil neskončen orgazem v tisti travi posuti z rumenimi cvetlicami. Njegovi prsti so preplavili moje močno navlaženo mednožje in lahko sem le še tiho ječala, ko je obdeloval najobčutljivejše točke mojega noro pohotnega telesa. Na tleh sem imela le še pete in lopatice, tako močno me je sililo k višku. Njegovi prsti so se zabijali vse globlje vame, jaz pa sem povsem nekontrolirano obdelovala njegovega tiča. Vse bližje mi je bil z njim in se končno tudi znašel na meni. Noge so mi padle narazen, potem ko mi je slekel spodnjice in mi z jezikom potegnil po notranji strani stegna. Ko se je bližal vrelišču, sem v glavi doživljala pravo eksplozijo čustev in videla najlepši ognjemet v življenju, ko se je dotaknil moje muce. Z vrhom jezika je zdrknil mimo malega gumbka, se ga lotil z ustnicami, izpustil in ga znova preletel z jezikom.

Z nohti sem grebla po zemlji in s prsti pulila travo okoli sebe. Razvnel me je do točke, ko nisem mogla več normalno razmišljati. Nisem bila več pri sebi in zdelo se mi je, da je na plano prišla neka druga Anita. Morda celo lik, ki sem ga igrala. Svetlolasa pohotnica, ki se nikakor ni mogla nasititi pri možu in je zato zahajala še k skrivnemu ljubimcu, ki ji je izpolnjeval prav vse nore ideje in jo potešeno sredi noči pošiljal domov. Nenadoma sem imela njegov neverjeten ud v sebi. Nemočno sem zaječala in se ga oklenila z vsemi štirimi. V naslednjih minutah me je odneslo v deželo užitka in naslade, na tisti grič pa sem se vrnila vsa tresoča od neverjetnega orgazma. Zadnji kader smo nato brez težav posneli in zaključili naporen, a tudi prijeten, mesec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.