Slovenija
14 ogledov

Bliža se Žurnalov dan

Zurnal Boštjan Tacol
Končali smo zbiranje prijav na Žurnalov dan. V petek bomo objavili imena desetih bralcev, ki se nam bodo v petek, 27. januarja, pridružili pri odkrivanju prihodnosti Žurnalovih medijev.

Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali čim bolj raznoliko skupino bralcev, ki se bodo pridružili drugim 90 povabljenim na Žurnalov dan.

Prvi takšen dogodek v Sloveniji

27. januarja se bodo na enem mestu zbrali predstavniki vseh, ki so na tak ali drugačen način povezani z Žurnalom – bralci, novinarji, oglaševalci, mnenjski voditelji … Vsi skupaj bomo razpravljali, kako lahko Žurnal še učinkoviteje razvije svoje medijske vsebine.

Žurnalov dan bo potekal v hotelu Mons v Ljubljani. Vsi povabljeni bodo imeli možnost, da izpostavijo teme, ki se jim zdijo ključne za Žurnalove medije in njihov razvoj, in vsi bodo lahko razpravljali o njih.
Tako se bo povsem spontano oblikovalo več skupin, ki bodo debatirale o različnih vprašanjih in tematikah, in vsak sodelujoči bo lahko član več skupin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.