Šport > Nogomet
20 ogledov

Galliani: "Milan zaključil z nakupi"

Kaj vse je Adriano Galliani pripravljen storiti, da obdrži Angleža? Žurnal24 main
Direktor AC Milana, Adriano Galliani, je izjavil, da se je prestopni rok za 'rossonere' že končal in da ne nameravajo še dodatno okrepiti moštva pred sezono 2012/13. Mu verjamete?

Adriano Galliani je pred dnevi še kazal zanimanje za nogometaša Genoe Mattio Destra, sedaj pa je svoje besede vzel nazaj in napovedal konec nakupov Milana za to poletje.

"Mattia Destro? To je bila le hipoteza. Milan je že zaprl vrata 'Mercattu' (nogometni tržnici) in letos ne bo več kupoval," je za Gazzetto dello Sport povedal Galliani.

Letošnji podprvaki Serie A so si za novo sezono že zagotovili usluge Riccarda Montoliva, Francesca Acerbija, Kevina Constanta in Bakayeja Traoreja, a so nogometni strokovnjaki pričakovali še nadaljne udejstvovanje Milana na področju prestopov, saj je moštvo zapustilo veliko izkušenih igralcev. Kot kaže zaenkrat, bo najtrofejnejši italijanski klub kupoval samo, če bo prej prodal še kakšnega igralca. A Galliani je v preteklosti že večkrat snedel podobne obljube in presenetil z bombastičnim prestopom. Mu letos verjamete?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.