Slovenija
4851 ogledov

Če imate doma ta kozarec, ga vrnite

odpoklic kozarec Bambini Mueller Drogerija
Če imate doma kozarec slon Bambini, ga vrnite na prodajno mesto.

Podjetje Mueller je odpoklicalo izdelek kozarec slon Bambini, proizvajalca oz. dobavitelja Glaskoch B. Koch (kozarec slon Bambini SPT20, EAN: 4002541179012). Izdelek je umaknjen iz prodaje, ker ni v skladu z uporabo z živili, so sporočili. 

Kot nas je opozoril bralec, sta v tej seriji vsaj še dva kozarca z dvema drugim živalskima motivoma, a za ta dva izdelka odpoklic ne velja, so pojasnili v podjetju Muller Drogerija.

Prejšnji teden je bil iz prodaje umaknjen tudi stekleni kozarec Bambini Tumbler istega proizvajalca. Razlog za odpoklic je bil enak kot v primeru tokratnega odpoklica. 

Kupce Muller Drogerija, ki so dotični izdelek kupili, pozivajo, da ga vrnejo na prodajna mesta proti vračilu kupnine. Za dodatna vprašanja se lahko kupci obrnejo tako na osebje v poslovalnici ali pa na elektronski naslov info@mueller.si ali telefonsko številko 01/51 39 300.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.