Slovenija > Črna kronika
53 ogledov

12 let posiljeval lastno hčer

Policija je objavila fotografijo 54-letnega Pereire. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Brazilski Fritzl je 12 let posiljeval lastno hčer, ki mu je rodila sedem otrok.

Brazilska policija je aretirala moškega, ki je lastno hčer 12 let v ujetništvu posiljeval in ji zaplodil sedem otrok. Brazilskega Fritzla, kot so ga poimenovali, bremenijo tudi posilstva ene od deklic, ki mu jo je rodila hči. Otroci, ki jih je zaplodil svoji hčerki, so stari od dveh mesecev do dvanajst let.

Primer, ki je pretresel Brazilce, se je zgodil v ribiški vasici na severovzhodu Brazilije. 54-letni Jose Agostinho Pereira je svojo hčer, ki ima danes 28 let, zadrževal v ujetništvu v kolibi. Policist, ki je sodeloval pri aretaciji Pereire, je medijem razkril, da vasica leži v težko dostopnem predelu džungle in da so morali do kolibe priveslati s kanuji.

Policija je še razkrila, da je Pereira svojo takrat 16-letno hčer začel zlorabljati, ko ga je zapustila žena. Moški je svoji hčerki in otrokom grozil s smrtjo, socialni delavci pa pravijo, da zelo težko komunicirajo z ljudmi. Vsi naj bi bili močno podhranjeni.

Pereira je trenutno v priporu v Pinheiru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.