Slovenija > Črna kronika
16657 ogledov

Avtocesta pri Vrhniki: Filmski lov policistov na voznika audija

Policija in nova vozila
1/2
Andrej Leban
Policisti so želeli ustaviti avtomobil, a voznik njihovih signalov ni upošteval. Sledilo je tole …

Policisti Specializirane enote za nadzor prometa so včeraj v večernih urah na avtocesti v smeri Vrhnike naleteli na voznika osebnega vozila Audi A3, ki kljub njihovim signalom, naj ustavi tega ni storil.

Voznik je s pospešeno vožnjo nadaljeval in zapeljal z avtoceste na izvozu Vrhnika, nato pa z vožnjo po regionalni cesti nadaljeval nazaj proti Ljubljani.

Pri tem je storil več cestno prometnih prekrškov, med drugim tudi vožnja v rdečo luč na semaforju in nepravilno prehitevanje. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v Lukovici pri Brezovici povzročil prometno nesrečo, ko je trčil v obcestno ograjo.

Dvajsetletni voznik v nesreči ni bil poškodovan, v vozilu pa so bili še trije potniki, ena potnica je po podatkih policije utrpela lahke telesne poškodbe.

Policisti so ugotovili, da voznik ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, na avtu so bile nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo vozilu, hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog in drugih psihoaktivnih snovi pa je bil pozitiven na konopljo, zaradi česar mu je bil odrejen strokovni pregled.

Policisti so vozilo zasegli in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 14:41 19.oktober 2017.

    To je vsakodnevno dogajanje na naših cestah ,samo nihče jih več ne nadzira .

  • Žurnalček 13:10 19.oktober 2017.

    To so šli Strojanovi na izlet , vi jih pa zajebavate ! Kaj a vam ni jasno , da so pred Parlamentom štrajkal , zaradi premajhih pravic svoje skupnosti !

  • romy 12:42 19.oktober 2017.

    kaj pa misli mularija,strogo kaznovat,zelo strogo