Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Celjana kradla cigarete in akumulatorje

Zasežene cigarete
1/4
PU Celje
Celjski policisti so prijeli dva Celjana, ki sta ukradla več cigaret in akumulatorjev.

Celjski policisti so konec prejšnjega tedna odvzeli prostost Celjanoma, ki sta osumljena storitve velikih tatvin v okolici Celja.

Šestindvajsetletni Celjan je osumljen, da je 6. februarja 2012 vlomil v kovinski zabojnik bencinskega servisa v Vojniku in ukradel sedem akumulatorjev. Le dan kasneje je skupaj z 22-letnim Celjanom vlomil še v prostore trgovskega objekta na Ljubečni, iz katerega sta odnesla za dobrih 10 tisoč evrov cigaret različnih znamk, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Na podlagi zbiranja obvestil so ju celjski policisti prijeli in 26-letniku v stanovanju zasegli ukradene akumulatorje in cigarete.

Oba osumljena sta zasvojena s prepovedanimi drogami in specialna povratnika kaznivih dejanj premoženjske narave. Šestindvajsetletnik je bil v preteklosti že petkrat pravnomočno obsojen, 22-letnik pa je bil v preteklosti tudi že obravnavan zaradi storitve kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Policisti so tokrat oba s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je 26-letniku odredil pripor, so še sporočili s Policijske uprave Celje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.