Slovenija > Črna kronika
9578 ogledov

Edini, ki je bil trezen, je bil zadrogiran

Alkotest Boštjan Tacol
Policisti mariborske policijske uprave zasegli pet vozil.

"Včeraj, okrog 13.30, so policisti PPP Maribor zasegli kolo z motorjem. 65-letnik je namreč vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,35 mg/l). Brez veljavnega vozniškega dovoljenja je včeraj v Mariboru vozil tudi 34-letnik. Opravil je preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, pozitiven pa je bil hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog. Vozniku so odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil,"  so sporočili z mariborske policijske uprave. A to še ni bilo konec zasegov. 

"Okrog 15. ure so policisti PP Ptuj ustavili 28-letnega voznika, ki je vozil v času ukrepa začasno odvzetega vozniškega dovoljenja. Včeraj zvečer in danes zjutraj pa so policisti PP Slovenska Bistrica obravnavali še dva voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vsem petim so bila vozila zasežena, zoper voznike sledi obdolžilni predlog," so sporočili. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • pericarežeracirep 16:52 17.avgust 2017.

    Naslov me je nasmejal do solz. Polepšali ste mi četrtek. Hvala!

  • Notsocommon 15:08 17.avgust 2017.

    Če si zadrogiran si težko trezen. Kaj ta avtor ni imel nobene mladosti?:))

  • Avatar Leon
    Leon 15:01 17.avgust 2017.

    Bravo ! V kolikor boste nadaljevali s takšnimi aktivnostmi ,več je možnosti ,da izločite tovrstne kandidate za povzročitve prometnih nesreč ! Preventiva je mati aktivnosti .