Slovenija > Črna kronika
317 ogledov

GALERIJA: Pod vozilom našli eksploziv

Kot je sporočila naša zvesta bralka so najprej mislili, da gre za lažni preplah.
1/6
Žurnal24 main
Policisti so bili obveščeni, da se pod vozilom na Parmovi ulici v Ljubljani nahaja sumljiv predmet. Po podatkih naše bralke je bila pod avtomobilom postavljena bomba.

Policisti so v četrtek nekaj po 19. uri prejeli obvestilo, da je pod avtomobilom znamke BMW sumljiv predmet. Avtomobil je bil parkiran na Parmovi ulici v Ljubljani in je last Ljubljančana, na kraj dogodka pa je prišel bombni tehnik Generalne policijske uprave in predmet onesposobil, je za zurnal24.si povedal Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.

Preiskava še vedno poteka, tako da še ni znano, ali gre za razstrelivo ali morebiti za kakšen drug predmet. Naša zvesta bralka nam je ob tem sporočila, da je eksplozivno telo Ljubljančanu nekdo postavil zaradi zamere. Najprej so mislili, da gre za lažni preplah. A so se zmotili, saj so okoli 21.15 policisti eksplozivno telo deaktivirali in zadušili, pri tem pa se je slišal majhen pok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.