Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Hčerko imel za sužnjo

Deklici je v stanovanje zvabil prek Facebooka. Rekel jima je, da ju bo naučil uk Žurnal24 main
Ta oče je obvladal celotno paleto psihične in fizične zlorabe. Majhno hčerko imel za sužnjo, zdaj mu sodijo zaradi krutosti.

V Veliki Britaniji se je začelo sojenje 73-letnemu moškemu, ki je obtožen zlorabe in izjemne krutosti do svoje hčerke. Ta ima sicer zdaj 27 let, vendar pa je bilo njeno življenje med 4. in 16. letom z njim pravi pekel.

Moški je bil petkrat poročen in ima devet otrok. Hčerko je vzel s seboj v nov dom v Newton Abbotu, kjer si je ustvaril novo družino, s hčerko iz prejšnjega zakona pa je ravnal kot s Pepelko, poroča Daily Mail.

Puljenje las in utapljanje v kadi le za začetek
Poroti so na zadnji obravnavi predstavili celotni nabor krutosti. Od osmega leta dalje je morala opravljati vsa hišna opravila. Če opravljeno delo ni ustrezalo očetovim „visokim standardom“ je morala vse opraviti znova in znova. Če ni bil zadovoljen s tem, kako je bila oprana posoda, jo je sredi noči odvlekel iz postelje v kuhinjo, kjer je morala znova pomivati, obraz pa ji je potiskal v smeti.

Ko je imela sedem ali osem let, ni pojedla vse zelenjave, ki jo je dobila za kosilo. Očetova kazen: odvlekel jo je v kopalnico in tiščal glavo pod vodo.

Vsake počitnice je morala preživeti zaklenjena v svoji sobi. Praktično vsak dan jo je lasal, ji stopal na prste, pljuval v obraz. Govoril ji je, da je tako grda, da gotovo ni njegova hči, da mu je slabo ob pogledu nanjo ter da jo bo enostavno zapakiral in poslal mami. Pri tem ji je zapestja in gležnje zalimal z lepilnim trakom in jo tlačil v torbo.

Iz pekla se je rešila pri 16. letih, ko jo je oče vrgel iz hiše.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.