Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Kabino tovornjaka zmečkalo

Nesreča tovornjakov na avtocesti Maribor - Šentilj
1/14
Žurnal24 main
Avtocesta Maribor–Šentilj je sedaj znova normalno prevozna. Kabino slovenskega tovornjaka pomečkalo, a voznik ni težje poškodovan.

Po podatkih policije sta ob 6.15 trčili tovorni vozili vrste scania in daf, pri čemer je slednje prebilo ograjo med voznima pasovoma in obstalo popolnoma zmečkano na nasprotnem voznem pasu.

Tiskovni predstavnik PU Maribor Bartolo Lampret je za Žurnal24 pojasnil, da huje poškodovanih v nesreči ni bilo, čeprav fotografije s kraja dogodka kažejo veliko razdejanje.

Ožji sorodnik voznika slovenskega tovornjaka, nam je pojasnil, da je ta v bolnišnici zaradi zlomljene ključnice in nekaterih drugih poškodb. Tovornjakar, naj bi trčil v ukrajinski tovornjak, ki je stal okvarjen na odstavnem pasu.

Promet onemogočen sedem ur
Posledice nesreče med cestninsko postajo Pesnica in Šentiljem so v celoti odstranili šele po okoli sedmih urah reševalne akcije. Obvoz je bil po vzporedni regionalni cesti Šentilj–Pesnica, kjer pa je bil gost promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.