Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Kolesar hudo poškodovan

Fotografija je simbolična. (Foto: arhiv Žurnal24) Žurnal24 main
V prometni nesreči na križišču Povšetove ulice in Ulice Goce Delčeve se je v prometni nesreči huje poškodoval kolesar. Policija prosi očividce za pomoč.

Nesreča se je zgodila 12. oktobra okoli 12. ure v križišču Povšetove ulice in Ulice Goce Delčeve. Voznica osebnega avtomobila znamke Peugeot 106 je vozila po Povšetovi ulici iz smeri Grablovičeve ulice ter v križišču zavijala desno na Ulico Goce Delčeve. V isti smeri vožnje je takrat pripeljal kolesar, s katerim sta trčila.

Po trčenju je kolesar padel po vozišču ter se hudo telesno poškodoval, voznica osebnega vozila pa je odpeljala naprej po Ulici Goce Delčeva do Kosovelove ulice, kjer je vozilo parkirala.

Policija prosi vse očividce, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasijo na Postaji prometne policije (Grič 56, Ljubljana, telefon: 01 583-88-21 in 01 583-88-20) ali pokličejo na številko 113 oziroma anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.