Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Kolesar huje poškodovan, iščejo voznika

Znak Stop policija Mojca Marot
Kranjski policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje telesno poškodoval kolesar. Policija išče neznanega voznika, ki je odpeljal s kraja nesreče.

Nesreča se je zgodila okoli 7. ure zjutraj na nekategorizirani asfaltirani cesti, namenjeni za promet traktorjev, pešcev in kolesarjev, izven naselja Kranj oziroma Polica.

Policija je ugotovila, da je do nesreče prišlo, ko je neznani voznik neznanega vozila, ki je vozil po vzporedni regionalni cesti, zavil na nekategorizirano cesto, zaradi česar se je kolesar ustrašil in nato padel po vozišču. V nesreči se je kolesar huje telesno poškodoval, neznani voznik pa je odpeljal s kraja nesreče, ne da bi o nesreči obvestil policijo ali pomagal ponesrečencu.

Policija poziva vse morebitne očividce oziroma priče, ki bi karkoli vedeli, da pokličejo na tel. št. 113 oziroma na Policijsko postajo Kranj na tel. št. 04 233 64 00 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.