Slovenija > Črna kronika
324 ogledov

Kradel obleke in športne copate

Tat PU Koper
Policija je v pristorih, kjer živi, našla zasežene predmete.

V ponedeljek so bili postojnski policisti obveščeni o tatvini športnih copat v eni od postojnskih prodajaln, naslednji dan pa o vlomu v poslovni objekt, in sicer takoj po zapiralnem času prodajalne.

"Storilec si je iz prodajalne protipravno prilastil več kosov oblačil, v skupni vrednosti okoli 700 evrov," je pojasnila Anita Leskovec iz PU Koper. 

S pomočjo zbiranja obvestil, ogleda kraja kaznivih dejanj in zasega predmetov so policisti prišli na sled 38-letnemu Sežančanu, ki se že nekaj časa zadržuje na območju Postojne.

"Na podlagi pisne odredbe sodišča iz Kopra so policisti v sredo opravili preiskavo prostorov, ki jih osumljeni trenutno uporablja za prebivanje v Postojni," je še povedala Leskovškova. "Tam so našli in zasegli predmete, ki nedvomno izvirajo iz navedenih kaznivih dejanj, zato bodo zoper Sežančana podali kazensko ovadbo na ODT v Kopru."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.