Slovenija > Črna kronika
2719 ogledov

Mladoletnika v Postojni pretepla 13-letnico

Nasilje Simbolična fotografija.
Policija je obravnavala pretep, v katerem je bila žrtev stara komaj 13 let.

Na koprski policijski upravi so za Primorske novice potrdili, da so bili policisti prejšnji teden obveščeni o pretepu. Ugotovili so, da sta fant in dekle, oba mladoletnika, pretepla 13-letno dekle in jo poškodovala. 

Na policiji so za časnik potrdili, da sta mladoletnika med pretepanjem dogajanje snemala. Policisti so jima mobilna telefona s posnetkom zasegli. Oba bosta ovadena zaradi kaznivega dejanja nasilništva in neupravičenega slikovnega snemanja. 

Primorske novice še pišejo, da naj bi osumljenec zvabil svoje bivše dekle, z njim naj bi prišlo njegovo sedanje dekle, ki je najprej začelo pretepati žrtev. Osumljenec naj bi pretepanje snemal, nato pa naj bi zamenjala vlogi.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 11:17 26.julij 2017.

    To je ogledalo družbe v kateri živijo ! Mladoletniki iščejo svoje vzornike v virtualnem svetu ali v svetu hitrega zaslužkarstva med katere sodijo tudi naši gospodje iz sodnih dvoran . In ko ugotovijo,da je sistem gnil ,da živimo v državi ...prikaži veči dveh pravnih svetov ............potem je čisto vseeno na katerem koncu vrtiljaka sediš .

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 11:14 26.julij 2017.

    Teli novodobni mladinci so v veliki večini sami psihopatki,ki majo zblojene starše,saj jim zgleda vse dovolijo in tlačijo vse kar se da spredej in zadaj.