Slovenija > Črna kronika
2756 ogledov

Mrtvo pijan mladoletnik se je z avtom zaletel v policiste

Poškodovan policijski avto PU Novo mesto
Poleg tega je vozil neregistriran avtomobil s tablicami drugega vozila.

"Nekaj pred 23. uro je pri Zalokah voznik osebnega avtomobila zaradi neprimerne varnostne razdalje trčil v službeno vozilo policije. V nesreči ni bil nihče poškodovan, nastala pa je premoženjska škoda na udeleženih vozilih," so sporočili policisti novomeške policijske uprave. 

Kasneje so ugotovili, da je nesrečo povzročil mladoletnik, "ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj še ni opravljal vozniškega izpita. Vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil Citroen saxo, na katerem sta bili nameščeni registrski tablici, ki pripadata drugemu vozilu. Mladoletnik je imel v litru izdihanega zraka 0,67 miligramov alkohola (1,4 g/kg)."

Avtomobil so mu zasegli, o kršitvah z obdolžilnim predlogom pa so seznanili sodišče.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 16:33 28.julij 2017.

    To je pa sreča ! Drugače ,ga tako ne bi dobili ! Tam je tema in slabo se vidi .

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 02:02 28.julij 2017.

    Ko gre za spor med cigani in policaji, sem popolnoma nevtralen, ker so oboji isti!

  • wolf.ata 12:34 27.julij 2017.

    naši,Cigani je pravilno,Romi je umetno narejen naziv za njih,pa ne pišem zaradi nestrpnosti,ampak tako je pravilno,je več teh etničnih skupin,ki izhajajo iz Indije,je pa res,da so pri nas preveč zaščiteni,samo jemljejo (denar-sociala,kradejo zemljišča in pridelke),delajo škodo in se pretepajo,pijančujejo in ...prikaži več ustrahujejo ljudi itd.)in nič ne plačujejo davkov,elektrike,vodovoda,kanalizacije,čeprav imajo ponekod lepo urejeno-Krško,normalen Slovenec v javnosti ne sme kaditi,piti,takoj kazen Redarja