Slovenija > Črna kronika
7174 ogledov

Novo v primeru umora za Bežigradom

Policijski trak. Nik Rovan
Policisti so na zaslišanje pred preiskovalnega sodnika privedli 47-letnega osumljenca.

Sedeminštiridesetletni slovenski državljan je osumljen, da je v petkovem streljanju na območju Bežigrada umoril 48-letnika. Sodnik je za osumljenega odredil pripor, so danes sporočili iz Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Po do zdaj zbranih informacijah je bil motiv za dejanje dalj časa trajajoč spor med sorodniki. Kot so navedli, je 47-letnik na pešpoti ob Savi ustrelil 48-letnega moškega, prav tako državljana Slovenije, in mu zadal takšne poškodbe, da je na kraju umrl. Moška naj bi bila bratranca, je poročal spletni portal 24ur.

Policisti so 47-letnemu državljanu Slovenije, ki so ga že obravnavali tudi zaradi kaznivih dejanj s področja prepovedanih drog in premoženjske kriminalitete, ne pa tudi nasilja, kmalu po streljanju odvzeli prostost.

Umrli je bil v času streljanja skupaj z mladoletno osebo, ki ni bila poškodovana. Po poročanju portala 24ur je bil to eden od njegovih otrok. Mladoletniku so nudili zdravniško psihosocialno pomoč.

Policija sirena lučke splošna ENA OSEBA UMRLA Slovenija Strelski obračun v Ljubljani, ena oseba umrla

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 09:50 27.avgust 2019.

    Zopet stari znanec policije ! Torej nekdo ni ustrezno ukrepal pri socializaciji .

  • Avatar vec
    vec 01:02 26.avgust 2019.

    NOVO v primeru je samo vaba (click bait) nazadnje boste zgodbo izvedeli od obiskovalcev portala, enako ko tSLOVEVENSKE NOVICE že nekaj letm barijo obiskovalce za slike in posnetke že nekaj let, ker sami nimajo ENEGA zaposlenega fotografa ipd.

  • Žurnalček 23:30 25.avgust 2019.

    Skregani zaradi dedovanja in spora okoli nepremičnin . A se ne morete vsak toliko potruditi , da napišete , kje se te nepremičnine nahajajo !!! Bilo bi vse jasno , tko je pa vaš članek neinteresanten !