Slovenija > Črna kronika
4364 ogledov

Ko so zarezali v predmet, so se sumi potrdili

zaseg drog FURS
Sumi so se vzbudili, ko so odprli prtljažni prostor.

Uslužbenci mobilnega oddelka Finančnega urada Maribor so na začetku junija na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje pri opravljanju finančnega nadzora pregledali osebno vozilo z bosanskimi registrskimi oznakami, ki ga je vozil državljan Bosne in Hercegovine z začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Pri pregledu prtljažnega prostora in odstranitvi rezervnega kolesa so posumili, da rezervno kolo ni prazno. 

Rezervno kolo so zato pregledali z rentgenskim aparatom za pregled prtljage. Izkazalo se je, da so bili njihovi sumi utemeljeni. V pnevmatiki rezervnega kolesa so odkrili v alu folijo zavite omote tablet znamke Flormidal (učinkovina midazolam, ki na podlagi Uredbe o razvrstitvi prepovedanih drog spada v III.). 

O najdbi so uslužbenci mobilnega oddelka obvestili policijo. V rezervnem kolesu so našli nekaj več kot 10.600 tablet znamke Flormidal. 

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.