Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Oborožen rop pošte v Brestanici

Pošta v Brestanici (Foto: Nada Černič Cvetanovski) Žurnal24 main
Nekaj pred 17. uro se je zgodil oborožen rop pošte v Brestanici.

Kot sta policiji povedali uslužbenki, je v poslovalnico vstopil zamaskiran moški vitke postave, v roki pa je imel pištolo oziroma predmet, ki je spominjal na pištolo. "Uslužbenki sta mu izročili denar, domnevno nekaj tisoč evrov. Ko je ropar poslovalnico zapustil, sta pošto zaklenili in vklopili alarmni sistem, nato je stekla policijska akcija," nam je povedal Robert Perc, tiskovni predstavnik Policijske uprave Krško.

Policisti so postavili kontrole na vseh cestah in mejnih prehodih. Morebitne očividce, ki bi v bližini pošte okoli 16.45 videli opisanega moškega, policisti prosijo, da jim to sporočijo. 

Osumljenec naj bi bil moški, visok okoli 170 centimetrov, vitek ali celo izrazito suh in zamaskiran. Možno je, da se je na kraju dogodka oziroma v bližini zadrževal že prej, opazoval objekt ter počakal na ugodno priložnost za izvršitev dejanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.