Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Obravnavali dva pobega

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Na Celjskem sta se v soboto zgodili dve prometni nesreči s pobegom, v katerih sta se dva udeleženca lažje poškodovala. Obravnavali so tudi dve nesreči, v katerih sta se dva človeka poškodovala huje.

Prva nesreča se je zgodila ob 10. uri na Mariborski cesti v Celju. Mlajši voznik kolesa z motorjem je vozil po pločniku in pri City Centru trčil v kolesarja, ki je pripeljal z njegove desne strani. Udeleženca sta se na kraju dogodka pogovarjala, zatem pa kraj zapustila. Zaradi lažjih telesnih poškodb je kolesar naknadno iskal zdravniško pomoč.

Druga prometna nesreča s pobegom se je zgodila nekaj po 22. uri na Jurčičevi ulici v Celju. Na križišču Jurčičeve in Trubarjeve ulice pri Domu ob Savinji je voznik osebnega avtomobila trčil v peško, ki je na prehodu za pešce prečkala vozišče. Po nesreči je s kraja dogodka odpeljal.

Policija zaradi razjasnitve okoliščin obeh prometnih nesreč poziva morebitne udeležence in oba voznika, naj se oglasijo na Postaji prometne policije Celje ali pokličejo na telefonsko številko 113.

Dva huje poškodovana
Poleg že omenjenih nesreč so na Celjskem v soboto obravnavali še dve nesreči, ki sta se končali s hudimi telesnimi poškodbami. Na regionalni cesti izven naselja Dekmanca je 77-letni voznik, ki je vozil iz smeri Podčetrtka proti Bistrici ob Sotli, v desnem preglednem ovinku zapeljal z vozišča, trčil v nabrežino in se huje poškodoval.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je okoli 17. ure v soboto zgodila tudi na glavni cesti izven naselja Črnova. 66-letni voznik osebnega vozila je vozil po glavni cesti iz smeri Velenja proti Vinski Gori. Izven naselja Črnova je v križišču zavijal levo v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljal 40-letni voznik motornega kolesa. V trčenju se je voznik motornega kolesa huje poškodoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.