Slovenija > Črna kronika
23361 ogledov

Pijana mama v lupinici ni privezala otroka. V prometni nesreči umrla dojenčica.

Prometna nesreča na Hrvaškem Dusko Jaramaz/PIXSELL
V prometni nesreči, ki se je zgodila konec avgusta, je umrla štirimesečna dojenčica.

Policija je potrdila, da je zaradi posledic prometne nesreče, ki se je 25. avgusta zgodila v Prekmurju, umrla štirimesečna deklica. Boj za življenje je izgubila dva tedna kasneje v mariborskem kliničnem centru.

Dojenčico je mama prevažala v lupinici, otrok ni bi privezan, prav tako naj v avtu ne bi bila ustrezno pritrjena lupinica.

Mama, doma iz okolice Lendave, ki je avto vozila, je bila pijana. Z avtomobilom je zapeljala s ceste, kjer se je vozilo prevrnilo.

Iz policijskega poročila za dan 25. avgusta izhaja, se je nesreča zgodila okoli 17. ure na začetku naselja Kobilje, ko je voznica, zaradi neprilagojene hitrosti v desnem ovinku zapeljala izven vozišča ter se z vozilom prevrnila.

"V nesreči se je otrok huje, voznica pa lahko telesno poškodovala," so zapisali pri PU Murska Sobota. "Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je voznica vozila osebni avtomobil pod vplivom alkohola. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje."

dezurni@zurnal24.si

*Fotografija je simoblična.

Komentarjev 5
  • Avatar Zala
    Zala 15:42 14.september 2017.

    Zoper voznico bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje .......... kam bodo pa dodali uboj iz malomarnostri? Kaznivo dejanje je potrebno pravilno klasificirati, da se nato lahko izreče primerna kazen, če je za smrt otročka to sploh možno.

  • Žurnalček 15:16 14.september 2017.

    O pizda ....

  • NeAnonimni 11:58 14.september 2017.

    Žalostno