Slovenija > Črna kronika
3774 ogledov

Policija ujela tatu 13 bund

(Foto: PU Nova Gorica) Žurnal24 main
V slabih treh urah so policisti izsledili in pridržali domnevnega tatu bund.

V četrtek, 28. septembra, ob 7.39 so novogoriške policiste obvestili o sumu storitve kaznivega dejanja velike tatvine na škodo večjega trgovskega podjetja v središču Nove Gorice. "Ugotovljeno je bilo, da je storilec že prejšnjega dne, 27. septembra 2017, v poznih večernih urah, vlomil v omenjeni trgovski objekt in pri tem poškodoval zunanja in notranja vrata," je v sporočilu za javnost sporočil predstavnik za odnose z javnostmi Dean Božnik in dodal, da si je nepridiprav pri tem prilastil 13 bund v vrednosti približno 1.700 evrov.

Slabe tri ure po prijavi - včeraj ob 10.19 - so nato policisti v središču Nove Gorice izsledili in prijeli 47-letnega moškega, ki ga utemeljeno sumijo storitve navedenega kaznivega dejanja. Nato so ga zaslišali in obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti PP Nova Gorica bodo omenjenega  47-letnega osumljenca, sicer starega  znanca  policije, kazensko ovadili zaradi  utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine (po prvem odstavku 205. člena KZ-1B).

*Fotografija je simbolična.

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 10:16 01.oktober 2017.

    zima se bliža, kakšna bunda bo prišla prav, sam ne pa 13, najbrž jih bo revež prodal in si kupil kakšno drogo

  • McClain 07:50 30.september 2017.

    noro, da le ne bo prepozno vložena obtožnica. Po moje ne bo, ker se gospod ne piše Jankovič, ali pač se?