Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Policisti so prišli stišat hrup, on pa nanje s pestmi

Policija Sašo Despot
Radovljiški policisti so v soboto posredovali, ker je stanovalec z glasno zabavo motil okolico. Po prihodu policistov se je spravil še nanje.

Radovljiške policiste so v soboto pozno zvečer poklicali zaradi prehrupne zabave, ki je motila okolico. Policisti so ob prihodu na kraj intervencije pozvali stanovalca, naj zmanjša jakost, saj je s tem motil okolico. 

Kršitelj se je pozivu uprl in svoje ravnanje stopnjeval vse do tega, da je poskušal fizično obračunati s policisti in proti enemu zamahnil z roko. Policisti so morali proti njemu in njegovi partnerki uporabiti zakonito silo, da so lahko vzpostavili javni red. Postopek vodijo proti trem osebam. 

Policisti ob tem opozarjajo, da med 22. in 6. uro zjutraj ni dovoljeno motiti miru ali počitka ljudi. Za kršitev se šteje tudi, če nekdo z uporabo televizijskega ali radisjkega sprejemnika, drugega akustičnega aparata ali akustične naprave ali glasbila mori mir ali počitek ljudi.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.