Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Prehiteval in trčil v pešca na prehodu

Policija poziva vse očividce, ki bi opazili prometno nesrečo v Velenju, da obvestijo policijo.

V torek nekaj minut čez 22. uro se je na prehodu za pešce na križišču Kidričeve in Efenkove ceste v neposredni bližini stanovanjskega bloka Kidričeva 6 v Velenju zgodila prometna nesreča.

47-letni pešec je hodil po hodniku za pešce ob Kersnikovi cesti. Z njegove leve strani sta na Kidričevi cesti pred prehodom za pešce ustavili dve vozili. V tistem času je po Kidričevi cesti iz smeri krožnega križišča pripeljal neznani voznik osebnega vozila znamke BMW serije 5, in pred prehodom za pešce začel prehitevati vozili, ki sta stali pred prehodom za pešce in puščali prednost pešcu.

Neznani voznik je trčil v pešca in odpeljal s kraja prometne nesreče, ne da bi ustavil in poškodovanemu pešcu nudil pomoč.

Policija poziva priče

Policija poziva vse, ki bi prometno nesrečo videli ali o njej karkoli vedeli, da pokličete na Policijsko postajo Velenje ali pa na številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00.

Za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče še posebej pozivajo oba voznika, ki sta ustavila pred prehodom in pešcu dala prednost, ter peško, ki je bila v bližini križišča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.