Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

S 55 metrov skočil v smrt

Žurnal24 main
31-letnik iz Beograda je skočil z višine 55 metrov v jezero in umrl. Medtem ko številni tam izvajajo skoke z elastiko, je on skočil brez vrvi.

Goran Orlović je umrl po tem, ko je s 55 metrov visokega stolpa skočil v jezero. Stolp na Savskem jezeru je sicer priljubljen za skoke z elastiko (t.i. bungee jumping). Goran je v vodo padel s hitrostjo 100 kilometrov na uro, so ocenili reševalci in dodali, da je bil padec v vodo v tem primeru enak padcu na beton.

V smrt je skočil v četrtek ob 21.30, našli pa so ga v petek ob 14. uri. Ni znano, ali je storil samomor ali se je želel le dokazati pred prijatelji.

"Slekel se je in ostal samo v spodnjih hlačah. Rekel je mimoidočim, da bo skočil. Vsi so ga opozarjali, naj tega ne stori, a se je povzpel do vrha in skočil," je rekel očividec. Policija ga je začela iskati že zvečer, a so zaradi teme kmalu prekinili iskalno akcijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.