Slovenija > Črna kronika
992 ogledov

Sama izsledila tatu in vzela nazaj ukraden denar

Kraja iz torbice Shutterstock
Oškodovanka je opazila, da ji je neznanec iz denarnice odtujil denar, zato se je podala za njim in zahtevala denar nazaj.

Kranjski policisti so včeraj popoldne obravnavali Tržičana, ki je osumljen tatvine denarja. Policiste je o tatvini obvestila oškodovanka. 

Povedala jim je, da je po srečanju s sumljivim moškim v pisarni lokalnega društva preverila vsebino svoje denarnice, ki jo je sicer nepazljivo odložila na mizi. Ob pregledu denarnice je ugotovila, da ji manjka denar, zato je odšla za moškim. Dohitela ga je in pozvala, naj ji vrne denar. Moški ji je denar vrnil in objekt zapustil.

Na podlagi dobrega opisa so ga policisti popoldne izsledili in ga po zaslišanju s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici pristojnega sodišča, ki je zanj odredila pripor. Moški je bil v preteklosti že večkrat obravnavan za premoženjska kazniva dejanja, so še sporočili s PU Kranj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.