Slovenija > Črna kronika
82 ogledov

Smrt 33-letnega motorista

Nesreča motorista Pixsell
Pri Ajdovščini nova prometna nesreča, ki je zahtevala smrtno žrtev. Huda prometna nesreča tudi v Ljubljani.

Nekaj pred 10. uro je pri naselju Cesta pri Ajdovščini prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta trčila 33-letni motorist in 43-letni voznik traktorja. Motorist je zaradi hudih poškodb umrl na mestu nesreče.

Policisti so ugotovili, da je motorist peljal iz smeri naselja Cesta proti Ajdovščini, ko je iz smeri Ajdovščine pripeljal 43-letni voznik traktorja in v križišču za Vipavski križ zavijal levo. Vozniku motorja je izsilil prednost, tako da je motorist trčil v desno stran traktorja.

Policisti bodo zoper povzročitelja prometne nesreče na podlagi zbranih obvestil in ugotovljenih dejstev ustrezno ukrepali.

Prepeljala rdečo luč in trčila v tovornjak

Do hude prometne nesreče je prišlo ob 6.30 v križišču Šmartinske ceste in Ulice Luize Pesjakov. 52-letna voznica osebnega vozila je peljal po Ulici Luize Pesjakove v smeri Savske in Šmartinske ceste ter zapeljala v križišče s Šmartinsko cesto, ko je na semaforju gorela rdeča luč. Takrat je po Šmartinski cesti pripeljal voznik tovornega vozila, ki je vozil v smeri centra mesta. V trčenju je voznica dobila hude telesne poškodbe, zaradi česar je bila prepeljana v ljubljanski klinični center.

Komentarjev 1
  • mucek4 14:04 08.avgust 2014.

    Motorist je peljal 70km/h po omejitvah, traktorist pa cca 280km/h in mu zadnji moment izsilil prednost... Ja pa ja de :/