Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Ste videli nesrečo?

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
V okolici Depale vasi se je v soboto zvečer zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen kolesar. Vse okoliščine še niso razjasnjene.

Nesreča se je zgodila okoli 19.30 v Depali vasi. Dvajsetletni kolesar se je peljal po cesti Domžale - Trzin. Bil je na cesti, ki je namenjena kolesarjem in traktoristom in je vzporedna z glavno cesto II. reda. Med vožnjo je z njegove leve strani, iz vasi Depala vas proti prednostni glavni cesti II. reda pripeljal neznani voznik temnejšega vozila ter kolesarju zaprl pot. Avtomobil in kolesar sta trčila, pri čemer je kolesar padel in se hudo telesno poškodoval. Voznik se je ustavil, povprašal o stanju kolesarja ter odpeljal naprej. Kolesar je sam poiskal zdravniško pomoč.

Policija naproša voznika osebnega vozila oziroma vse očividce nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana (Grič 56, Ljubljana, telefon 01 583 88 20), ali pokličejo na tel. številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 15:29 10.oktober 2011.

    Vrla SLO policija , kaj ko bi dali naslov, ki točno opisuje dogodek in to je POBEG Z KRAJA NESREČE , KAR TUDI POBEGLI VOZNIK DOBRO VE !! In ne se blamirati in iskati podporo javnosti, ker morate vi to ...prikaži večo nesrečo preiskati po uradni dolžnosti. Saj imate laboratorij, pa delajte.