Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Ste videli nesrečo v Prevaljah?

Prehod za pešce Saša Despot
Policisti prosijo voznico in očividce nesreče, naj se jim zaradi razjasnitve okoliščin oglasijo.

Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče, ki se je zgodila v ponedeljek okoli 5.40. Na prehodu za pešce je v neposredni bližini avtobusne postaje na Prevaljah neznana voznica osebnega vozila neznane znamke, tipa in barve trčila v mladoletno peško. Voznica je vozila od Poljan proti Ravnam na Koroškem, so sporočili s celjske policijske uprave.

Prevoza ni potrebovala

Peška je vozišče pravilno prečkala, voznica pa je na kraju nesreče ustavila in peški ponudila prevoz k zdravniku, kar pa je peška zavrnila. Zdravniško pomoč je kasneje poiskala sama.

Nimajo podatkov

Na kraju nesreče podatkov udeleženki v nesreči nista izmenjali, zato policisti voznico prosijo, naj pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Ravne na Koroškem 02/821 62 00 oziroma na številko 113. Prav tako vse morebitne očividce pozivajo, naj zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na omenjeni telefonski številki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.