Slovenija > Črna kronika
40 ogledov

Tragičen konec igre

Domačija Pregljevih – v nedeljo so izgubili šestletnega sina. Žurnal24 main
Zdravstveni dom Ajdovščina je v nedeljo zvečer sprejel v oskrbo šestletnega dečka, na katerega je pred tem padel gol. Žal je nesrečni deček podlegel poškodbam.

Nedelja v vasici nad Ajdovščino ni minila le v znamenju tradicionalnega konjeniškega turnirja, ampak tudi tragičnega dogodka, ki je vzel življenje komaj šestletnemu D. P. iz bližnje vasi Žagolič. 

Kot so ugotovili novogoriški policisti in kriminalisti, se je deček popoldne skupaj s sovrstniki igral na travniku v vasi. Med igro je, verjetno zato, ker so se otroci obešali po njem, nanj padel okoli 70 kilogramov težek železen okvir gola, ki je bil sicer usidran v zemljo. Otrok je bil tako hudo poškodovan, da so ga starši najprej odpeljali v ajdovski zdravstveni dom, pozneje pa je v šempetrski bolnišnici umrl.

Predsednik krajevne skupnosti Col Ivan Mikuš nam je povedal, da je mladina iz vasi, tako kot že dolga leta prej, tudi letos julija na travniku postavila gola, da se med počitnicami, potem ko je košnja mimo, družijo in igrajo. "Pravzaprav se niti ne ve, čigava sta gola. Tu sta že dolgo in mladi ju postavijo, ko želijo igrati." Podrobnosti o nesreči bodo predvidoma znane v torek, saj včeraj kriminalisti preiskave še niso končali.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.