Slovenija > Črna kronika
6906 ogledov

Trčil v hišo, nato v betonski propust in drevo

Nesreča
Kriva je bila neprilagojena hitrost.

V soboto so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, so nam sporočili.  

V noči na soboto ob 4.35 uri je voznik osebnega avtomobila v naselju Domanjševci zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in trčil v ograjo stanovanjske hiše. Zatem je trčil v betonski propust, odkoder ga je odbilo v drevo, kjer se je vozilo končno ustavilo. V nesreči se je voznik hudo telesno poškodoval.

Pomurski policisti so med drugim obravnavali tudi krajo kubičnega metra razžaganih drv v naselju Murščak, v Radencih pa je neznanec z ostrim predmetom namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil.

V noči na nedeljo

Sicer pa so slovenski gasilci v noči na nedeljo pomagali pri dveh hujših nesrečah. Ob 21.54 je v kraju Stanetinci v občini Cerkvenjak voznik z osebnim avtom zapeljal s ceste in se prevrnil na streho. V nesreči se je poškodovala ena oseba, sporočajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Reševalci nujne medicinske pomoči Lenart so jo oskrbeli in prepeljali v UKC Maribor. Gasilci GB Maribor in PGD Gornja Radgona so kraj nesreče zavarovali, posipali iztekle motorne tekočine in avtomobil postavili na kolesa. 

Ob 2.07 se je v ulici Center v Črni na Koroškem pa se je voznik z osebnim vozilom zaletel v ograjo na mostu in se poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in ga prepeljali v SB Slovenj Gradec. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so na vozilu odklopili akumulator, preprečili iztekanje motornih tekočin, iztekle tekočine posuli z absorbentom, počistili cestišče in vozilo odstranili iz vozišča.

** Fotografija je simbolična.

Komentarjev 6
  • Avatar aron222
    aron222 13:57 22.oktober 2017.

    NATEGUN BEŽITE OD NJEGA !

  • Žurnalček 12:36 22.oktober 2017.

    Vse nesreče ponoči , podnevi trezni , ponoč pa pijani !

  • ngayabamvuga 11:30 22.oktober 2017.

    Resne ponudbe 48 ur Strinjam se, da vam pomaga pri kolicini, ki sega od 5.000 € do 900.000€ E-pošta: borut.martin@gmail.com Hvala