Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Umrl v trčenju pri Lendavi

Žurnal24 main
Dopoldan se je na lokalni cesti v naselju Dolina pri Lendavi zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 58-letni voznik avtomobila.

Nesreča se je po navedbah murskosoboških policistov zgodila zaradi nepravilnega srečevanja dveh osebnih vozil. 58-letni voznik škode je vozil po ozki lokalni cesti izven naselja Dolina pri Lendavi, ko je v nasprotni smeri pripeljal 23-letni voznik golfa. Na delno nepreglednem delu ceste, kjer se vozišče rahlo vzpenja, sta avtomobila zaradi nepravilnega srečevanja kljub zaviranju voznika golfa in umikanju obeh voznikov, trčila. 58-letni voznik, ki v času nezgode ni bil pripet z varnostnim pasom, se je tako hudo poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl. Njegova sopotnica je bila lažje poškodovana, drugi udeleženci nesreče, ki so se vozili v osebnem avtomobilu znamke golf, so jo odnesli brez poškodb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.