Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Vinjen vozil brez dovoljenja

(Foto: Sabina Gosenca) Žurnal24 main
Vinjenega 37-letnika iz Mirne Peči so včeraj ustavili brez vozniškega dovoljenja in registriranega avtomobila; na Otočcu in v Novem mestu pa so vlomili v dva avtomobila.

Včeraj so policisti v Trebnjem ustavili 37-letnega voznika osebnega avta iz okolice Mirne Peči, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilo pa ni bilo registrirano. Kršitelju so odredili preizkus z alkotestom, ki je pokazal, da ima voznik v litru izdihanega zraka 0,41 miligrama alkohola. Ker gre za večkratnega kršitelja, so mu policisti zasegli avto.

Na Otočcu je včeraj neznanec vlomil v osebni avto in s sedeža ukradel torbo, v kateri je bil prenosni računalnik, avtobusne vozovnice in nekaj denarja. Neznanec je lastniku povzročil za okoli tisoč evrov škode, v Novem mestu pa je na parkirnem prostoru nekdo razbil steklo na osebnem vozilu in iz predala voznikovih vrat ukradel moško denarnico, v kateri je imel lastnik dokumente, denar in bančno kartico. Neznanec je lastnika oškodoval za okoli 150 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.