Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Vozil se bo s Povšetove

Preiskovalna sodnica je včeraj zaslišala vodjo poslovalnice leškega AMZS, njegov Žurnal24 main
Pripor. Vodja poslovalnice AMZS bo za zapahi še najmanj en mesec.

Po večurnem zaslišanju je kranjska preiskovalna sodnica včeraj pozno popoldne odredila pripor za 45-letnega vodjo poslovalnice AMZS v Lescah. Neuradno naj bi sodnica po zaslišanju F. G. iz okolice Radovljice ocenila, da bi lahko na prostosti vplival na priče ali poskušal uničiti dokaze, ki naj bi ga bremenili nezakonite izdaje potrdil o tehnični brezhibnosti vozil, za katera je od strank zahteval okoli sto evrov.

Podaljšali pridržanje
Zaslišanje. F. G. bi moral biti včeraj zaslišan že okoli 11. ure, slabi dve uri pred iztekom dvodnevnega policijskega pridržanja. Ob prihodu na sodišče pa naj bi preiskovalna sodnica zanj podaljšala pridržanje in šele popoldne začela zaslišanje.

V priporu zaradi prijave
Domnevno osumljenega jemanja podkupnine, zlorabe položaja in celo ponarejanja listin naj bi sicer gorenjski in ljubljanski kriminalisti vzeli pod drobnogled po prejeti anonimni prijavi. Ta naj bi razkrivala, kolikokrat naj bi osumljeni namesto neizpravnega vozila skozi pregled spustil lastno vozilo.

Če bo zoper njega v naslednjih dneh po končani policijski zahtevana in sprožena tudi sodna preiskava, bo osumljeni najmanj en mesec na zaslišanja pred preiskovalno sodnico prihajal iz priporov na Povšetovi ulici, kjer naj bi mu včeraj pozno zvečer že dodelili zaporniško celico.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.