Slovenija > Črna kronika
78 ogledov

Za volan, da bi ubil 8-letnega sina?

Voznik Profimedias
Na Hrvaškem odmeva prometna nesreča, v kateri sta pri Vodicah v petek umrla 33-letni voznik in njegov 8-letni sin. Okoliščine nakazujejo, da je oče nesrečo povzročil namenoma.

Do tragične prometne nesreče med Nissanom Almero in Fiatom Ducatom je prišlo v petek okrog poldneva; v njej sta umrla 33-letni voznik Nissana in njegov sin, učenec 1. razreda OŠ Vodice.

Policija je v preiskavi ugotovila, da je oče sina peljal iz smeri Šibenika proti Zadru, na ravnem delu ceste povsem nepričakovano zavil na nasprotni voznik pas in se z veliko hitrostjo zaletel v kombi. Nadaljevanje preiskave naj bi odgovorilo na ključno vprašanje - zakaj je voznik krenil na nasprotni vozni pas ter sebe in sina pognal v smrt.

Hrvaški portali se sprašujejo, ali je res šlo za nesrečni primer, ali nemara za posledico uživanja opiatov, h katerim je bil nagnjen 33-letnik. S soprogo in takrat 2-letnim sinom se je v Vodice priselil iz Slavonskog Broda. Družina je pogosto menjala naslove, nekateri stanodajalci so jim odrekli gostoljubje zaradi nenavadnega in včasih tudi agresivnega obnašanja očeta in moža.

S svojo pet let mlajšo soprogo se je pogosto prepiral, bil z njo že tik pred ločitvijo, nakar sta se zopet zbližala. Prepiri v družini vendarle niso prenehali. Po pisanju hrvaških medijev je imel 33-letnik od mladosti naprej težave z drogo, zdravil se je v komuni, a odvisnost nikoli premagal. Ravno slednja naj bi bila največji razlog za prepire z ženo, ki je z njim zanosila pri svojih 17-tih letih.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1