Slovenija > Črna kronika
897 ogledov

Zaposlen v Evropskem parlamentu posiljeval pse

Hrvaška policija Profimedias
Na Hrvaškem odmeva primer 41-letnega zaposlenega uradnika Evropskega parlamenta, zoper katerega sta policija in tožilstvo uvedla postopek zaradi zoofilije.

Spornim praksam 41-letnega Zagrebčana je hrvaška policija prišla na sled že leta 2015, in sicer v okviru preiskave zoper pedofile. Odkrili so posnetke spolnih aktivnosti s psmi, več fotografij ter elektronskih sporočil, s katerimi je moški razpečeval podobno vsebino, poročajo hrvaški portali.

V lovu na pedofile so se preiskovalci prišli do foruma, na katerem so si pedofili izmenjevali otroško pornografijo, svoje izkušnje in načine zlorabljanja otrok. Eden izmed IP naslovov, s katerega so tekli podatki glede spolnega občevanja, z živalmi je bil registriran v Zagrebu. Policisti so potrkali na vrata in v hišni preiskavi lastnikovega doma našli dva popolnoma izmučena psa pasme rodezijski grebenar, od katerih je imela samica spolovilo polno ran.

Psa so poslovnežu odvzeli, zasegli pa tudi 11 DVD-jev in VD-jev, računalnik, dva mobilna telefona, spominske kartice. Preko elektronske pošte si je z ljudmi podobnih nagnjenosti izmenjeval fotografije in posnetke spolnega zlorabljanja psov.

Tožilstvo je zoper njega spisalo obtožnico, ki ga bremeni, da je od leta 2009 do 2015 na različnih naslovih po Hrvaškem spolno, fizično in psihično zlorabljal svoja psa, samice pri tem ni niti pravilno hranil in ji dajal vode. Tožilstvo za moškega zahteva leto dni zapora, sojenje še poteka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • MihaPu 00:58 27.april 2017.

    Pri nas pa Senica in Kresalova vedo veliko o zoofiliji, občutili na lastni koži in lahko marsikaj povedo o tem a so se s svojim vplivom izognili povpraševanju po "bulmastifih". Liberalni zoofiliki oz. bolane anomalije, ki krojijo usodo nam torej ...prikaži več večini normalnim ljudem.

  • ode 06:03 26.april 2017.

    Mislite, da pri nas takih vplivnežev ni - od politikov do odvetnikov, ki isto počnejo, le da za njih (še) nihče ne ve.

  • privat 15:52 25.april 2017.

    zdaj bodo zopet naši politiki dobili apetit po..kuzlah!!