Slovenija > Črna kronika
71 ogledov

Zgorel znani gostinski lokal

Požar Ribičija
1/4
mariborinfo.si
Znan mariborski gostinski lokal je uničen.

Včeraj nekaj po enajsti uri zvečer je zagorelo v Ribičiji, znanem gostinskem lokalu na Meljskem hribu v Mariboru. 


Požar je zajel območje v velikosti trideset krat petdeset metrov in Ribičija, ki naj bi letos obeležila 23 let delovanja, je uničena, saj je leseni del v celoti uničen, poroča mariborinfo.si. 

"Objekt, velikosti okoli 50x50 m je zgorel v celoti. Prve ocene so, da je nastalo za okoli 500.000 evrov materialne škode," so sporočili z mariborske policijske uprave. V požaru ni bil nihče poškodovan, v času požara pa po do sedaj zbranih obvestilih, v objektu ni bilo nikogar.  

"Mariborski kriminalisti in policisti bodo danes zjutraj, če bo to že mogoče, pričeli z ogledom kraja požara. Ker je zelo težko napovedati, kdaj bodo z delom zaključili, tudi ne morem napovedati, kdaj bo o požaru oziroma vzrokih zanj, znanega kaj več," je še sporočili tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl.

Požar so vso noč gasili mariborski poklicni gasilci, pomagali pa so jim okoliški prostovoljni gasilci PGD Maribor–mesto, Malečnik, Pobrežje, Studenci, Razvanje, Brezje in Kamnica.

 

dezurni@zurnal24.si

 
 
Komentarjev 5
  • ode 18:51 21.april 2017.

    Najprej je treba pogledati, ali je bil lokal dobro ali celo nadpovprečno zavarovan.

  • kapibara 18:49 21.april 2017.

    .. krono... ali krimi..

  • Boris Odreitz 14:33 21.april 2017.

    saj ravno v tem je point. In kdo je lastnik tega lokala, se malo pozanimajte pa bo takoj vse jasno. Prav za prav njogova kronologija ;-) Pač Kurbičija