Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Živega so našli teden dni po prometni nesreči

ameriška policija Shutterstock
Po tem, ko je doživel prometno nesrečo, so poškodovanega, a živega, po tednu dni le našli.

Ko so Michaela Sancheza le našli, so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico. A njegovi življenjski znaki so slabi, še vedno se ne odziva, je povedala njegova sestra Pricilla Sanchez.

Prav tako še vedno ne vedo, kaj se je z Michaelom dogajalo tisti teden, ko je bil pogrešan.

Nesreča naj bi se sicer zgodila tako, da je vozilo zaneslo čez zapornico in nato po pobočju navzdol v območje, ki je gosto poraščeno z drevesi. Priča je povedala, da je videla moškega, ki je odhajal z mesta nesreče. Michaela so nato iskali okoli 45 minut, a ga niso našli, poroča Abc News.

Ko pa ta drugi dan ni prišel na pogreb in se ni oglasil na telefon, je sestra poklicala policijo in prijavila izginotje. "Ne razumem, kako ga niso našli prej kot v sedmih dneh," je ogorčena. "Če bi opravili delo, kot bi ga morali, bi brata našli prej," je prepričana.

S policije San Jose, ki je za tisto območje pristojno, odgovarjajo, da vsak dan prejmejo več prijav o pogrešanih osebah in jih razvrstijo po tem, kdo je bolj ogrožen. Samo zato, ker je imela sestra slab občutek, še ne pomeni, da moramo primer uvrstiti na vrh prioritetne lestvice, pojasnjujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.