Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Znani požigalci kombija

Požgan kombi je le en primer poškodovanja tuje stvari, kakršnih je bilo v Posavj Žurnal24 main
Preiskano. Sedem osumljencev ovadenih za 19 kaznivih dejanj, štirje že stari znanci policije.

Krško. “32-letnik iz okolice Krškega in 23-letnik z območja Novega mesta sta ostala v priporu, 17- in 18-letnik z območja Posavja pa sta v hišnem priporu,” je rezultate akcije predstavil Robert Perc s Policijske uprave (PU) Krško. Policija je namreč opravila pet hišnih preiskav v Krškem, Brežicah, Šentjerneju in Novem mestu, da bi našla predmete, ki izvirajo iz kaznivih dejanj tatvin, drznih tatvin in vlomov na tem območju. Omenjeni štirje so stari znanci policije in so bili doslej že 27-krat pravnomočno obsojeni.

Med policijsko preiskavo pa so odkrili tudi dva 15-letnika iz Posavja in Dolenjske, ki sta osumljena požiga kombiniranega vozila Osnovne šole Leskovec pri Krškem, vloma v tamkajšnji vrtec in tatvine denarja. Sicer pa je bilo v prvih devetih mesecih letos na območju PU Krško obravnavanih 648 kaznivih dejanj, od tega 454 zoper premoženje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.