Magazin > VIP
60 ogledov

O spolnosti se ji ne zdi kulturno govoriti

Raay Marjetka Anže Petkovšek
Novopečena mamica Marjetka Vovk se je na delo vrnila že slabe tri mesece po porodu in pravi, da tako uživa ravno zato, ker zna najti pravo ravnovesje med materinstvom in delom.

Prekaljena domača glasbena ustvarjalca Marjetka Vovk in Aleš Vovk - Raay sta pred osmimi meseci postala starša prvorojencu Vidu, ki že veselo čeblja svoje prve besede. "Zdaj že sedi, se plazi po hiši in govori prve besede, kot so mama in baba, skratka zelo je zabavno in pestro. V tej novi vlogi izjemno uživam, mogoče tudi zaradi tega, ker sem vse tako dobro porazdelila. Svojo pevsko šolo sem začela voditi že po dveh mesecih in pol, popoldne Vida nekaj ur pazi varuška, zato nisem neprestano v materinstvu. Oboje združujem in ravno zato mi je tako dobro. Verjetno se hitreje naveličajo tiste mamice, ki so neprestano doma in z otroki," nam je zaupala Marjetka, ki pravi, da bi bilo prav osvežujoče, če bi Vid postal kaj drugega kot glasbenik:

"Mislim, da imajo vsi otroci glasbeni talent in da se vsi rodijo s potencialom za ples in glasbo, odvisno je le, kako to razvijajo. Vid zaenkrat bobna po različnih površinah, tako kot vsi otroci. Meni je čisto vseeno, kaj bo, v bistvu bi bilo še dobro, da bi imeli v družini še kaj drugega kot samo glasbenike."

Časa za žure ni več

Marjetka nam je zaupala tudi, da si je Raay zelo želel družino in da v novih vlogah oba zelo uživata, še vedno pa si znata odtrgati trenutke le drug za drugega: "Se mora najti čas tudi za naju. Res je, da imava celodnevne urnike in vstajava že ob šestih zjutraj, ker pa to ni v najini navadi, greva po novem tudi bolj zgodaj v posteljo, tako da časa za žure ni, a si kljub temu vzameva večer zase in obiščeva kakšen koncert."

Simpatična mamica pa nam ni želela izdati, kako za štirimi stenami najraje razvaja Raaya: "Mislim, da se mamic tega sploh ne sprašuje (smeh) in ni kulturno, da govorim o tem, glede na to, da imam doma otroka."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.