Šport > Nogomet
126 ogledov

Đukić: "Nekateri ne vedo, da je Franco mrtev"

Djukić Đukić Valladolid Levante Liga BBVA Španija klop menjave rezerve EPA
Špansko javnost je z besedami na novinarski konferenci Valladolida po tekmi z Atlético Madridom osupnil srbski trener Miroslav Đukić. Nekdanji branilec Valencie je namreč sodnika obtožil, da očitno ne ve, da je fašistični general Franco že mrtev.

"Ne vem, zakaj me je izključil. Želim videti zapisnik. Gotovo me bodo kaznovali in ne vem zakaj. Le govoril sem s četrtim sodnikom. Kulturno sem mu prenašal svoje pritožbe, ampak kot kaže se ne sme niti govoriti. Kot kaže nekateri še ne vedo, da je Franco mrtev," se glasijo besede, s katerimi je Miroslav Đukić osupnil zbrane po tekmi Valladolida in Atlético Madrida na stadionu Vicente Calderón.

Đukić, nekdaj odlični branilec Deportiva La CoruñeValencie in Tenerifov, za časa igranja pri Valencii pa soigralec Zlatka Zahovića, je s to primerjavo sprožil ostro debato na medmrežju in v zelo neugoden položaj postavil sodnika Muñiza Fernándeza.

Višina kazni za srbskega trenerja zaenkrat še ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.