Slovenija
40352 ogledov

To slovensko podjetje bo zaposlilo 700 novih sodelavcev

sončna elektrarna Profimedia
Iskali bodo strokovnjake različnih disciplin.

Do leta 2030 bodo v družbi Gen-I za obnovljive vire, hranilnike energije in druge naložbe namenili več kot milijardo evrov in ustvarili več kot 700 novih zelenih delovnih mest z dodano vrednostjo nad 100.000 evrov na zaposlenega.

Razogljičenje slovenske energetike v luči podnebne krize in prihodnjih izzivov človeštva pomeni tudi edinstveno poslovno priložnost s prihajajočim investicijskim ciklom. ''To ne zahteva le iskanja novih tehničnih rešitev za odjemalce ampak tudi inovativni poslovni model, zaradi katerega se skupina GEN-I že razlikuje od ostalih, tradicionalnih energetskih podjetij, in najboljše kadre,'' so zapisali v sporočilu za javnost.

V letu 2022 bodo zaposlili več kot 100 novih sodelavcev

V družbi se zavedajo, da je za uspeh potrebna ekipa strokovnjakov različnih disciplin z naravoslovnega, ekonomskega in humanističnega področja. Za uresničevanje zastavljenih načrtov bodo tako že v letu 2022 zaposlili več kot 100 novih tehnikov, družboslovcev, humanistov in naravoslovcev, ki bodo znali združevati nove tehnološke rešitve z drugimi netehnološkimi inovacijami in približati zelene tehnologije ljudem.

''S 100 novimi sodelavci bomo postopoma krepili področja zelenih storitev, trgovanja in maloprodaje. Z novimi kadri bomo podprli IT ekipe, ki razvijajo aplikacije, digitalizirajo poslovanje in skrbijo za učinkovito podporo našim delovnim procesom. Z izjemnimi trgovci bomo skrbeli, da se GEN-I razvija kot največji trgovec z energijo v Sloveniji in eden najpomembnejših na veleprodajnih energetskih trgih," obljubljajo v držubi.

V svoje vrste tako vabijo strokovnjake s področij novih zelenih tehnologij in sončnih elektrarn, ki bodo skrbeli za pospešeno povečevanje samooskrbe, velike projekte, projektiranje in načrtovanje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Finnaliona
    Finnaliona 00:58 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:34 09.december 2021.

    Morda bi se pod Golobovim vodstvom zgodilo še kaj večjega in boljšega.

  • Josephine_Williams 14:57 09.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦