Slovenija
18174 ogledov

Grims obsodil poročanje Nove24TV

Slovenija 20.05.2013, Branko Grims, seja odbora DZ za pravosodje, na kateri so o Saša Despot
Poslanec SDS Branko Grims obsoja nivo Nove24TV.

Branko Grims je obsodil članek na spletni strani Nove24TV, trdi, da takega članka o Violeti Tomić sam ne bi nikoli objavil. 

"Tak nivo zavračam. Edina posledica takih objav in teakcij je samo to, da se ne pogovarjamo o resnih problemih, kot je terorizem islamistov," je objavil na Tvitterju in dodal: "Levičarji, dobro veste, da če bi jaz odločal o spornem članku, ga nikoli ne bi objavil! Vaše laži o meni so zato še toliko bolj umazane." 

Slovenija Ko se na trajektu srečata Violeta Tomić in Branko Grims

Nova24TV je včeraj na spletni strani objavila članek o tem, da poslanka Združene levice Violeta Tomić s trajketom potuje na Vis. Komentirali so njeno nedamsko obnašanje, to, da jo na dopustu spremlja le pes in dodali, da je Vis komunistična meka. Na istem trajektu je bil tudi poslanec SDS Branko Grims z družino. Tomićeva je namignila, da bi lahko on bil avtor objavljenih fotografij, kar pa je Grims zanikal. 

Vir s trajekta je za Novo24TV dejal, da ga je Tomićeva videla, ko jo je slikal, a da je namerno namočila Grimsa, ki ga sam na trajektu sploh ni videl. 

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 17
  • igorgeus 10:41 10.avgust 2017.

    On očitno že avtomatsko reče, da nekdo laže, pa sploh ne posluša kaj je bilo rečeno.

  • OF 21:08 09.avgust 2017.

    Sem prebral članek. Način pisanja je bolj za v to rubriko kamor trenutno pišem, ne pa za članek v mediju. Res pod nivojem.

  • Lavdan 17:31 09.avgust 2017.

    Vprašajte se kaj je levak Grims sploh delal na Visu, ali morda z otroki obnavlja zgodovino Jugoslavije in so si šli ogledat Titovo špiljo.