Slovenija
56701 ogledov

Iz Hoferja sporočajo, da s polic umikajo izdelek

čokolada hofer odpoklic Hofer
Izdelek je bil v vseh njihovih poslovalnicah na voljo od 19. oktobra.

Iz podjetja Hofer so sporočili, da so s polic umaknili temno čokolado s celimi mandlji znamke Choceur, 150 g, proizvajalca Hofer KG, ZNL Schocofabrik. Ugotovili so, da izdelek vsebuje nedeklarirane mlečne beljakovine. Izdelek je bil po ceni 1,19 evra na voljo v vseh Hoferjevih poslovalnicah od četrtka, 19. oktobra 2017. 

 
Zaradi zgoraj omenjenega razloga sta dobavitelj Hofer KG, ZNL Schokofabrik in podjetje Hofer preventivno odpoklicala vse zaloge tega izdelka, ki je bil na voljo. Izdelek so nemudoma umaknili iz prodaje.
 
Za alergike na mlečne izdelke ta čokolada ni primerna za zaužitje. Če na mlečne izdelke niste alergični, lahko čokolado uživate brez zadržkov. Na embalaži sicer v tujem jeziku piše, da čokolada vsebuje mleko (Made with the finest milk from the Alps), vendar pa med sestavinami mleko oz. smetana nista navedena. Pri vseh drugih izdelkih znamke Choceur so sestavine pravilno navedene, še poudarjajo v Hoferju.
 
Izdelek lahko kupci vrnejo v najbližjo Hoferjevo poslovalnico. Kupnino bodo povrnili tudi brez predložitve računa. Več informacij je na voljo od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro na telefonski številki 01/83 46 600 in na e-naslovu info@hofer.si.

Hofer Pozor, nevarno! Slovenija Iz Hoferja sporočajo: Če ste pri nas kupili ta izdelek, nam ga vrnite Otroci Zdravje V igrači barvilo, ki lahko škodi otroku

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.