Slovenija
44 ogledov

Izmenjava oblek, igrač, knjig ...

oblačila obleke obešalniki Shutterstock
S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam.

Klub študentov občine Koper (KŠOK) pripravlja še zadnjo Izmenjavo oblek v letu 2016. Namen projekta je, da si obiskovalci izmenjajo obleke in ostale stvari, ki so še nosljive oziroma uporabne, vendar jih iz različnih razlogov posamezniki ne uporabljajo več.

S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam in ostalim stvarem, ki bi v nasprotnem primeru ostale pozabljene v omarah oziroma romale v smeti.

Odneseš, kolikor prineseš 

Projekt bo potekal po principu "odneseš, kolikor prineseš" za vsak predmet, ki ga boste prinesli, boste prejeli kupon. Ta kupon boste nato lahko zamenjali za predmet, izbranega med tistimi, ki jih bodo prinesli drugi obiskovalci.

Izmenjava bo 17. decembra 2016, med 10.00 in 18.00 uro, v prostorih Centra mladih Koper (CMK). Izmenjali si tudi igrače, knjige, CD-je in manjše hišne, še neuporabljene pripomočke. 

Na dogodku bodo imeli tudi EKO kotiček, kjer bodo zbirali zamaške, kartuše/tonerje, baterije in zdravila. Po končanem projektu se bodo vse stvari odnesle na pristojna odlagališča. Vse stvari, ki jim bodo ostale ob zaključku projekta, bodo donirali v dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.