Slovenija
195 ogledov

Iztiril je vlak, jutri zamude

Sodobna železniška proga na Hrvaškem. Shutterstock
Med Zidanim Mostom in Hrastnikom je nocoj iztiril tovorni vlak.

Po poročanju portala zon.si je vlak med Zidanim Mostom in Hrastnikom iztiril v smeri proti Ljubljani. Po dogodku so zaprli oba tira, po pričakovanju bo odstranjevanje posledic dolgotrajno. Natančen vzrok nesreče še ni znan.

Jutri lahko potniki v železniškem prometu pričakujejo zamude. Pristojni bodo sicer uredili nadomestne avtobusne prevoze, vendar ti naj bi čakali tudi vlake iz drugih smeri.

Omenjeni portal še poroča, da bo za Zasavce vlak proti Ljubljani vozil vse do Hrastnika in nazaj proti Ljubljani, zamude pa bodo nastale, saj bo vlak čakal potnike, ki jih bodo z avtobusom pripeljali iz Zidanega Mosta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • watcher 06:02 20.junij 2017.

    Ja itak, ce gre ves denar v zeleznice.

  • pravapot 05:54 20.junij 2017.

    Ko bi videl v kakšnem stanju je cesta med Zidanim mostom in Hrastnikom, smrtno nevarna. Trenutno je še celo zaprta zaradi nujnega popravila, tako, da je obvoz Zidani most - Rimske toplice - Dol pri Hrastniku - Hrastnik.

  • watcher 01:35 20.junij 2017.

    A v tako slabem stanju so te nase zeleznice? Cudno, ko pa gre toliko denarja v Slovenske zeleznice. Se prispevke za ceste porabijo za vzdrzevanje 'zeleznic' ali naj raje recem za hranjenje politicno privrzenih pijavk...