Slovenija
238 ogledov

Jansa Arms Co., avstralski trgovec z orožjem

Rajko Janša je zanikal kakršnokoli povezavo z Jansa Arms Co.

Jansa Arms Co. je avstralska trgovina z orožjem. Na njeno spletno stran so nas pred nekaj minutami opozorili bralci.

Zbodlo pa jih ni samo ime trgovine, pač pa tudi ime njenega lastnika oziroma imetnika licence za trgovanje z orožjem – Ray Jansa. Se morda za tem skriva Rajko Janša, brat predsednika SDS?

Rajko Janša je zanikal kakršnokoli povezavo z Jansa Arms in dodal, da je za to spletno stran izvedel, ko so o njej začeli pisati slovenski mediji. Prvi zapisi na spletu so namreč stari že nekaj let.

Komentarjev 11
  • Žurnalček 11:55 02.december 2011.

    Ni primerjave , ker ZJ trguje za svoj denar, medtem ko bi lahko šlo, če je članek resničen, za prodajo nam UKRADENEGA orožja. Razumete UKRADENEGA. S to krajo je pa državi SLO , bila občutno zmanjšana borbena pripravljenost na obrambo. ...prikaži več. V JNA se je za takšno isto dejanje , dobilo šus pred zidom.

  • Žurnalček 11:49 02.december 2011.

    Neumni ne, ampak arogantni. Ime Ray Janša je po 98% verjetnosti , da je to Rajko Janša in pa 0 % možnosti, da je to Wilhem Stainer. Se zastopmo a ne ! Plačan članek? Niti slučajno, ker nima in ne ...prikaži več ne more imeti nobenega efekta , dan pred volitvami.Še enkrat Janševci. Volitve niso fuzbal tekma, kjer smo mi gledalci za svoj denar, ampak igra kjer oni igrajo za naš državni denar. In nehajte navijati ampak mislite z svojo glavo.

  • vrtnica 18:20 01.december 2011.

    ampak nadležni pa so ti komunajzarji,kot ose.....konec je.